LACEnano tatoveringsprat på slovensk tatoveringskonvensjon
LACEnano tatoveringsprat på slovensk tatoveringskonvensjon

LACEnano tatoveringsprat på slovensk tatoveringskonvensjon

Teamet vårt tok seg litt tid fra kontoret og det nye partiet med maskiner som vi bygger for å besøke og hilse på noen andre tatoveringskunstnere på slovensk tatoveringskonvensjon i april. Vi hadde muligheten til å sjekke inn med vår PRO-lagkunstner Marco Rosa og se også andre tattoo artister tatovering med LACEnano maskiner, inkludert Miloš Krsmanović fra Svart tatovering og Uroš Šobot fra Tattoo studio Amunet.

Vi spurte dem om hvor de først hørte om LACEnano, og hva er fordelene de ser i tatovering med det.

Vi møtte Marco på Maribor-tatoveringskonvensjonen, og han var veldig fascinert av maskinene våre. Han har vært vårt PRO-teammedlem selv siden. Han delte imidlertid med oss ​​at dette ikke var hans første gang han hørte om tatoveringsmaskinen vår: "Jeg leste om det på noen av nettstedene og bestemte meg for å prøve det etter at jeg møtte teamet."

"Jeg jobber på Red Skink tattoo studio i Monfalcone og mine kolleger som jeg jobber med prøvde det først, så det tok litt tid å få tak i det og få skikkelig tilbakemelding. Da de prøvde det, var de ikke helt sikre på det, men fra starten likte jeg virkelig måten du kan jobbe med det på skygger og fargepakking. Det er en rask og kraftig tatoveringsmaskin. Du føler nesten at det fungerer av seg selv på grunn av lett og effektivitet. Imidlertid bruker jeg den ikke til foring ennå og justerer den ikke ofte - jeg lar bare oppsettet være som det er, kobler det til strømforsyningen og jeg er klar til å gå! ”

Sjekk ut tatoveringer av Marco: Facebook | Instagram


Miloš hørte først om LACEnano fra en annen tatoveringskunstner: "Han fortalte meg at det er en ny tatoveringsmaskin på markedet, og at han kjenner byggherren, så jeg var interessert i å prøve den."

“Jeg lette etter en tatoveringsmaskin som muliggjør en jevn rotasjon. Jeg er vant til spoler og brukte dem ganske mye hele tiden, men på grunn av vekten begynner håndleddet å skade ganske mye etter 6, 8 eller 12 timer med tatovering. Etter å ha prøvd ut forskjellige tatoveringsmaskiner og LACEnano også, visste jeg at dette var det. Armstangen går omtrent som en spole, og det var det jeg lette etter. Jeg liker måten jeg raskt kan justere den for fôr, skyggelegging, fargepakning, myk skyggelegging ... hva jeg vil! I utgangspunktet lette jeg etter noe lite og kompakt fordi jeg ønsker å være i stand til å lett kunne transportere utstyret mitt - det du ser på tatoveringsstevnet, ser du i studioet; Jeg pakker i utgangspunktet halvparten av tatoveringsstudioet mitt og tar det med meg. ”

Sjekk ut tatoveringer av Miloš: Facebook | Instagram


Viva voce eller jungeltelegraf syntes å være til stede med Uroš også: "Jeg har en venn i min hjemby som fortalt meg om noen som bygger en ny tatoveringsmaskin i nærheten. Vi satte oss ned for en kopp kaffe og diskuterte det. Jeg så tatoveringsmaskinen for første gang og ble fortalt mer om det. "

“For å være ærlig var mine første inntrykk blandede. Det var en liten tatoveringsmaskin, og jeg var ganske skeptisk til den. Imidlertid bestemte vi oss for å samarbeide, vi møttes på mentorens tatoveringsstudio og lagde noen reklamevideoer etterpå. Etter å ha prøvd LACEnano ble jeg hyggelig overrasket og generelt fornøyd med selve tatoveringsmaskinen. Det er flott for myk skyggelegging, men jeg er ennå ikke komfortabelt med det for å avslutte fine tynne linjer. Siden tatoveringsstilen min i hovedsak bruker realisme, bruker jeg den til skyggelegging, fargepakking og sterke dristige linjer der det trengs, men alt i alt liker jeg det veldig godt. ”

Sjekk ut tatoveringer av Uroš: Facebook | Instagram

Laster inn ...