LACEnano tatoveringsprat på slovensk tatoveringskonvensjon
LACEnano tatoveringsprat på slovensk tatoveringskonvensjon

LACEnano tatoveringsprat på slovensk tatoveringskonvensjon

Vårt team tok litt tid vekk fra kontoret og den nye batchen av maskiner som vi bygger for å besøke og hilse på noen andre tatoveringsartister på slovensk tatoveringskonvensjon i april. Vi hadde muligheten til å sjekke inn med vår PRO-lagkunstner Marco Rosa og se også andre tattoo artister tatovering med LACEnano maskiner, inkludert Miloš Krsmanović fra Svart tatovering og Uroš Šobot fra Tattoo studio Amunet.

Vi spurte dem om hvor de først hørte om LACEnano og hva er fordelene de ser i tatovering med den.

Vi møtte Marco på Maribor tatoveringskonvensjon og han var veldig fascinert med våre maskiner. Han har vært vår PRO-medarbeider siden da. Men han delte med oss ​​at dette ikke var hans første gang å høre om vår tatoveringsmaskin: "Jeg leste om det på noen av nettstedene og bestemte meg for å prøve det etter at jeg møtte teamet."

"Jeg jobber på Red Skink tattoo studio i Monfalcone og mine kolleger som jeg jobber med, prøvde det først, så det tok meg litt tid å få hendene mine på det og få en riktig tilbakemelding. Da de prøvde det, var de ikke helt sikker på det, men fra starten likte jeg virkelig måten du kan jobbe med på skygger og fargepakning. Det er rask og kraftig tatoveringsmaskin. Du føler deg nesten som om den fungerer i seg selv på grunn av lettheten og effektiviteten. Imidlertid bruker jeg ikke det for lining ennå, og ikke juster det ofte - jeg bare forlater oppsettet som det er, koble det til strømforsyningen og jeg er klar til å gå! "

Sjekk ut tatoveringer av Marco: Facebook | Instagram


Miloš hørte først om LACEnano fra en tatoveringsartist: "Han fortalte meg at det er en ny tatoveringsmaskin på markedet, og at han kjenner byggeren, så jeg var interessert i å prøve det ut."

"Jeg lette etter en tatoveringsmaskin som muliggjør en jevn rotasjon. Jeg er vant til å spole og jeg brukte ganske mye dem hele tiden, men på grunn av deres vekt begynner håndleddet å skade ganske etter 6, 8 eller 12 timer med tatovering. Etter å ha prøvd forskjellige tatoveringsmaskiner og LACEnano så visste jeg at dette var det. Armlen går mye som en spole, og dette er det jeg lette etter. Jeg liker måten jeg raskt kan tilpasse den til foring, skygging, fargepakning, myk skygge ... hva jeg vil! I utgangspunktet lette jeg etter noe lite og kompakt fordi jeg vil kunne enkelt transportere utstyret mitt - hva du ser på tatoveringskonvensjonen, ser du på studioet; Jeg pakker i utgangspunktet halvparten av min tatoveringsstudio og tar den med meg. "

Sjekk ut tatoveringer av Miloš: Facebook | Instagram


Viva voce eller ord i munn syntes å være til stede med Uroš også: "Jeg har en venn i min hjemby som fortalt meg om noen som bygger en ny tatoveringsmaskin i nærheten. Vi satte oss ned for en kopp kaffe og diskuterte det. Jeg så tatoveringsmaskinen for første gang og ble fortalt mer om det. "

"For å være ærlig ble mine første inntrykk blandet. Det var en liten tatoveringsmaskin, og jeg var ganske skeptisk til det. Imidlertid bestemte vi oss for å samarbeide, vi møtte på mentorens tatoveringsstudio og lagde noen reklamevideoer etterpå. Etter å ha prøvd LACEnano ble jeg hyggelig overrasket og generelt fornøyd med selve tatoveringsmaskinen. Det er flott for myk skygge, men jeg er ikke ennå fasjonabel med den for å klare fine, tynne linjer. Siden min tatoveringstil i hovedsak realisme bruker jeg den til skygging, fargepakning og sterke dristige linjer der det trengs, men alt i alt, jeg liker det veldig bra. "

Sjekk ut tatoveringer av Uroš: Facebook | Instagram

Laster inn ...